Veelgestelde vragen

Hoe snel kan u beginnen?

Het is druk in de bouw. Dat zal u niet verassen. Wij proberen uw aanvraag in ieder geval binnen 48 uur per mail te beantwoorden. Ook dat kan nog wel eens langer duren. In overleg moeten wij per project bekijken of het in onze planning past. Het zou dus zomaar eens kunnen dat we op korte termijn al kunnen beginnen. 

Hoe lang duurt mijn verbouwing?

Dit verschilt natuurlijk erg per project. U mag er in ieder geval van uitgaan dat we het project zo snel mogelijk opleveren. Wij zijn scherp op uitloop en we werken met een oplevertermijn. Via Bouwgarant bent u beschermd tegen uitloop. 

Kan u een schatting maken van de kosten?

Wij maken open begrotingen. Als uw aanvraag bij ons binnen is komen we eerst persoonlijk bij u langs. We lopen samen de wensen door en geven advies. Als alle neuzen dezelfde kant op staan zullen we gaan calculeren.  Elke prijsopgave komt in overleg tot stand. 

Moet ik zelf iets voorbereiden?

Wij kunnen u alles uit handen nemen. Het enige dat u zelf hoeft te doen is de wensen duidelijk aangeven. Beelden meesturen met de aanvraag is wenselijk. Zo kan er geen ruis ontstaan en kunnen we snel en efficiënt werken. Mochten er zaken door u geregeld moeten worden dan zullen wij u daarvan op de hoogte stellen.

Zijn mijn wensen te realiseren?

Natuurlijk! We zullen u adviseren als iets efficiënter, goedkoper of beter gemaakt kan worden. De tweede stap is een vergunning aanvraag. Sommige projecten zijn vergunningvrij. Dit zullen we per project moeten bekijken. 

Kom ik voor onverwachte kosten te staan?

Het kan zo zijn dat er tijdens het bouwproject nieuwe wensen ontstaan of dat we tegen onvoorziene zaken aanlopen. Vaak worden deze zaken ter plekke door ons of door een partner opgelost. Dit brengt natuurlijk extra kosten met zich mee. Deze kosten worden aan het eind van het project in een meerwerkfactuur uiteengezet. Mocht u tijdens het bouwen vragen hebben over de extra kosten, dan kunnen we u daarover informeren.  

Ben ik verzekerd?

Wij zijn een Bouwgarant aannemer. Dit betekent dat u verzekerd bent voor verschillende risico’s. Kijk op de website van Bouwgarant voor de specificaties. 

Heb ik ergens niet aan gedacht?

Maakt u zich geen zorgen. Elke vraag die tijdens het project bij u opkomt kunnen wij beantwoorden. Mocht u vragen hebben die hier niet tussen staan laat het ons dan weten!