Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Vakmensen opleiden

Kennis doorgeven is één van de belangrijkste pijlers van Bouwbedrijf E.H. de Vries. In onze missie hebben we beschreven dat we nieuwe generaties willen inspireren en motiveren het bouwambacht door te geven. Wij werken samen met verschillende partijen, zoals vakscholen en detacheerders, en nemen zo de nieuwe generatie op sleeptouw. In ons lange bestaan als bouwbedrijf hebben we verschillende jongeren mogen opleiden tot vakmensen. Het certificaat: Erkend leerbedrijf is voor ons goud waard. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent bij Bouwbedrijf E.H. de Vries dus eigenlijk Maatschappelijk verantwoord samenwerken. 

Rekening houden met elkaar

Sociaal ondernemen. Het betekent voor ons dat we met respect met elkaar omgaan. Een leuk gesprekje aangaan met de klant, netjes werken en heldere communicatie. Niet alleen met de klant maar ook met de omwonenden. Wij snappen dat een verbouwing impact heeft. Impact op de bewoners en de mensen in de omgeving. Wij proberen dus altijd open te staan voor vragen en zullen altijd rustig en vanuit professionaliteit communiceren. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor Bouwbedrijf E.H. de Vries dus eigenlijk Maatschappelijk verantwoord communiceren, 

Rekening houden met onze planeet

Een verbouwing kost energie. Dat is helder. Ook als de verbouwing klaar is zal uw woning energie verbruiken. Het beperken van het belasten van de aarde staat op onze agenda. Zo bieden wij de mogelijkheid duurzame materialen te gebruiken en werken we samen met specialisten op het gebied van zonnepanelen en warmtepompen. Ook bouwen wij volgens de regels die gesteld worden door het Bouwgarant certificaat. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent bij Bouwbedrijf E.H. de Vries dus eigenlijk Maatschappelijk verantwoord Bouwen.