Bekijk onze projecten

Met trots laten wij ons werk zien. Hieronder vind u projecten die recent afgerond zijn. Uiteraard maken we nog veel meer. Elke dag zijn we met ons bouwteam bezig de bouwwensen van klanten te realiseren.  Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van al onze projecten en werkzaamheden. Veel kijkplezier!

Diependaalsedijk Maarssen

Een oude woning in de kern van Maarssen verbouwt naar een hedendaags/modern geheel. Deze uitbouw op de begane grond van 6 bij 5 meter is geschikt gemaakt voor gebruik als woonkamer en keuken. 

Verder is er op de eerste verdieping een grote slaapkamer gemaakt die eventueel in de toekomst is op te splitsen naar 2 kamers. Ook is er een geheel nieuwe badkamer gerealiseerd. De isolatienormen van dit project voldoen aan de hedendaagse eisen die gesteld worden in het bouwbesluit. 

Al met al dus een mooi project waarin we al onze kwaliteiten konden laten zien. 

Broederschapslaan Vleuten

Wij hebben op de Broederschapslaan in Vleuten een oude basisschool om mogen bouwen tot gelijkvloerse moderne woning. Bijzonder is, is dat deze woning volledig van het gas af is. We hebben hiervoor een warmtepomp geplaatst. Het huis wordt verwarmd door vloerverwarming en muurunits. 

Een groot project dat laat zien dat Bouwbedrijf E.H. de Vries in staat is grotere projecten tot een goed eind te brengen. 

Binnenkort volgen er meer uitgelichte projecten